Brašno visokog kvaliteta

Prodaja brašna

 Prodaja brašna od celog zrna najkvalitetnijih žitarica je osnovna delatnost Dedinog Zelenog Mlina. Dedin Zeleni Mlin proizvodi više vrsta brašna od celog zrna mlevenjem zrna na prirodnom kamenu, kao nekada u vodenicama “potočarama”. Proces proizvodnje brašna od celog zrna je u potpunosti zaštićen od svih negativnih uticaja, a biraju se samo zrna najvišeg kvaliteta.

Prodaja brašna iz našeg mlina obuhvata brašno najboljeg kvaliteta, najbolje pakovanje i povoljne cene. Brašno koje izlazi iz našeg mlina i odlazi u prodaju, poseduje sve osobine kontrolisanog kvaliteta. Moguća je prodaja više vrsta brašna, kao i dostava na adresu.

Adresa našeg mlina je: Vinogradska 198, Novi Beograd.

Dostavljamo svuda

Prodaja i dostava brašna u celoj Srbiji

Brašno od celog zrna se nakon mlevenja pakuje u standardna pakovanja od 0,5 ili 1kg, osim u slučajevima drugačijeg dogovora sa kupcem. U slučaju potrebe, naše brašno od celog zrna se može pakovati i u pakovanja od 5, 10 ili 25kg.

Prodaja brašna od celog zrna se vrši pravnim licima u količinama po dogovoru, za dalju prodaju ili proizvodnju proizvoda od brašna. Za određenu količinu, Dedin Zeleni Mlin obezbeđuje i besplatnu dostavu brašna od celog zrna odgovarajućim vozilom u željenom pakovanju. Količina i vreme dostave se takođe dogovaraju, a Dedin Zeleni Mlin je uvek spreman da ponudi najbolju cenu, najviši kvalitet i poštovanje rokova isporuke.

Preuzimanje brašna

Preuzimanje brašna od celog zrna je moguće uraditi u magacinskim prostorijama mlina, a vreme preuzimanja se može dogovoriti prilikom dogovora o načinu isporuke.

Prodaja najkvalitetnijih vrsta brašna

Preporučena vrsta brašna iz našeg mlina je integralno brašno od spelte. U našem mlinu posedujemo i druge kvalitetne vrste brašna koje možete kupiti kod nas. Prodaja brašna u našem mlinu odvija se online naručivanjem ili naručivanjem na kontakt telefon u našoj poslovnici. Prodaja svih vrsta brašna omogućava nam da imamo uvid u sve kvalitete i potrebe korisnika kako bismo pravovremeno pripremili potrebne zalihe. Tako ne stvaramo veliki lager, a Vi dobijate uvek sveže brašno i očekivani kvalitet.

Možemo da ponudimo sledeće vrste brašna:

  • Integralno speltino brašno
  • Integralno heljdino brašno
  • Integralno proseno brašno
  • Brašno od celog zrna belog kukuruza-projino brašno
  • Brašno od celog zrna žutog kukuruza

Proširite vaš asortiman sa našom prodajom brasna

U slučaju da želite da proširite asortiman brašna od celog zrna u svom maloprodajnom objektu ili želite da kvalitet proizvoda podignete na viši nivo, pogledajte i ostale vrste brašna od celog zrna koje pravi Dedin Zeleni Mlin, ili nas pozovite koristeći podatke na stranici kontakt za prodaju brašna od celog zrna.

Dostava brašna na adresu

Ukoliko ste pravno lice, naša prodaja brašna uključuje i dostavu brašna na adresu, uz dogovorenu količinu. Ukoliko kupite iz naše prodaje brašna, bilo online ili direktno poručivanjem iz našeg mlina, možemo da dostavimo brašno na adresu koju nam dostavite, uz dogovorenu minimalnu količinu. Na ovaj način štedite i možete dodatno da se obezbedite da po dogovoru dostavljamo brašno kada Vam god zatreba. U zavisnosti od potrošenje i količine koja Vama treba, prodaja brašna iz našeg mlina može da prilagodi i svoje cene kako bismo imali najbolju moguću saradnju sa Vama. 

Odgovorno planiramo vreme dostave i trudimo se da brašno dostavimo tačno na vreme, odnosno što je moguće brže i tako pružimo najbolju uslugu.

Prodaja brašna i snabdevanje brašnom

Prodaja brašna iz našeg mlina obuhvata i dugoročnu saradnju i snabdevanje sa dostavom na adresu. Snabdevamo ugostiteljske objekte, restorene, picerije, kafane, menze, domaćinstva i sve kojima treba brašno. Naše uspešno poslovanje koje traje godinama potvrđuje da naša prodaja brašna vredi toliko da nam poklonite Vaše poverenje.

Kontakti

+381-63-685-450
info@dedinzelenimlin.rs

Adresa

Vinogradska 198, Ledine, Beograd