Dostavljamo u celoj Srbiji

Dostava brašna

Dedin Zeleni Mlin vrši prodaju brašna od celog zrna kroz proces direktne prodaje pravnim licima. Sarađujemo sa velikim brojem maloprodajnih objekata, a naše brašno od celog zrna se prodaje širom Srbije.

Ukoliko vam je potrebna brza dostava brašna na adresu, obratite se našem mlinu. Sigurna i efikasna dostava brašna uz najpovoljnije cene. 

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, restoran, pekara ili poslastičarnica, a potrebna vam je sigurna dostava brašna direktno na adresu, možete se obratiti našoj komercijalnoj službi zaduženoj za kontakt sa klijentima. Vodeći računa o poštovanju dogovorenih rokova za dostavu brašna, stekli smo poverenje velikog broja zadovoljnih mušterija koje nam se iznova vraćaju.

Kontaktirajte nas

Naručivanje brašna od celog zrna možete izvršiti pozivom na neki od brojeva telefona na kontakt stranici ili putem emaila koji je takođe dostupan u kontakt podacima.

Šaljemo vam ubrzo

Nakon naručivanja i dogovora o načinu i vremenu isporuke ili preuzimanja, naše integralno brašno od celog zrna može postati deo Vašeg maloprodajnog asortimana ili veoma kvalitetan sastojak u procesu proizvodnje.

Spremno za korišćenje

Pozivamo Vas da nam se, za sva pitanja u vezi integralnog brašna od celog zrna, obratite na način na koji Vam najviše odgovara.

Mlin za direktnu dostavu brašna

Naš mlin se već dugi niz godina bavi preradom žita. U prodaju distribuiramo samo žitarice vrhunskog kvaliteta, kao i proizvode nastale njihovom obradom. S tim u vezi radimo dostava brašna je najboljeg kvaliteta iz našeg mlina. U našem mlinu žitarice prolaze kontrolu kvaliteta zrna i za svoje verne kupce obezbeđujemo robu za koju smo sigurni da će zadovoljiti i najviše kriterijume.

Dostava brašna – širok asortiman i povoljne cene

Preradom kvalitetnog žita dobijamo različite tipove brašna koji odgovaraju propisanim standardima za procenu kvaliteta. U našoj ponudi dostava brašna nalaze se različiti tipovi brašna koje se koristi u poslastičarske i pekarske svrhe. Trudimo se da ponuda dostava brašna bude najbolja i raznovrsna da bi nam se mušterije kojima je potrebna dostava brašna uvek i iznova vraćale. Moderan način života postavio je visoke kriterijume za kvalitet hrane, a mi se trudimo da u ponudi imamo sirovine od kojih je moguće napraviti vrhunski krajnji proizvod..

Slušamo potrebe kupaca

Analizirajući potrebe i zahteve, kao i kupovnu moć fizičkih i pravnih lica sa kojima sarađujemo i za koje se vrši dostava brašna, potrudili smo se da cene svojih proizvoda i usluga prilagodimo upravo njima. U lancu proizvodnje u kom smo mi početna karika, pozitivan krajnji ishod je moguć ukoliko su svi učesnici proizvodnog procesa, kao i krajnji potrošači potpuno zadovoljni cenom i kvalitetom proizvoda.
Samo ozbiljnim pristupom poslu i uvažavanjem potreba naših kupaca kojima je potrebna dostava brašna stičemo poverenje i gradimo poslovnu saradnju na duže staze.Pozovite nas i uverite se i sami u kvalitet naših proizvoda i brzinu dostave neophodnog brašna direktno na dogovorenu adresu.

Kontakti

+381-63-685-450
info@dedinzelenimlin.rs

Adresa

Vinogradska 198, Ledine, Beograd