KUKURUZNO BRAŠNO OD CELOG ZRNA

BRAŠNO OD ŽUTOG KUKURUZA

Brašno od žutog kukuruza se dobija mlevenjem celog zrna na prirodnom kamenu. Odvajanjem dela zrna žutog kukuruza koje sadrži klicu se dobija palenta, finim mlevenjem zrna žutog kukuruza se dobija meko brašno, grubim mlevenjem se dobija griz ili integralno brašno od žutog kukuruza.

Naše brašno od žutog kukuruza je dobijeno mlevenjem celog zrna žutog kukuruza na prirodnom kamenu po principu rada vodenice potočare. Na ovaj način se svi važni sastojci zrna žutog kukuruza čuvaju u celosti, bez odvajanja klice koja je najbogatiji deo samog zrna.

Ovaj tip mlevenja žutog kukuruza podrazumeva “hladno mlevenje” čime se čuvaju sva nutritivna svojstva zrna.

Kao takvo, brašno od celog zrna žutog kukuruza se, pored ishrane odraslih, može koristiti i u ishrani beba, pri prelasku sa mlečne ishrane. Brašno od žutog kukuruza je lako svarljiva i veoma hranljiva namirnica.

Pakovanjem u dvoslojne polipropilenske kese najvišeg kvaliteta zadržavamo svežinu brašna i prirodan miris kukuruza, a zaštitu od vlage i insekata podižemo na najviši nivo.

Pakovanje brašna od celog zrna žutog kukuruza je dizajnirano tako da na prvi pogled privuče kupca posebno biranom bojom i prepoznatljivim logom Dedinog Zelenog Mlina, a vrhunskim kvalitetom utiče na pridobijanje poverenja sve većeg broja kupaca.

Brašno od celog zrna žutog kukuruza pakujemo u pakovanja od 1kg. Uz dogovor sa kupcima, integralno brašno od žutog kukuruza se može isporučivati i u džakovima od 5kg, 10kg i 25kg.

Kontakti

+381-63-685-450
info@dedinzelenimlin.rs

Adresa

Vinogradska 198, Ledine, Beograd