KUKURUZNO BRAŠNO OD CELOG ZRNA

BRAŠNO OD BELOG KUKURUZA
Brašno od belog kukuruza se dobija mlevenjem celog zrna na prirodnom kamenu. Odvajanjem dela zrna belog kukuruza koje sadrži klicu se dobija palenta, finim mlevenjem zrna belog kukuruza se dobija meko brašno, grubim mlevenjem se dobija griz ili integralno brašno od belog kukuruza. Naše brašno od belog kukuruza je dobijeno mlevenjem celog zrna belog kukuruza na prirodnom kamenu po principu rada vodenice potočare. Na ovaj način se svi važni sastojci zrna belog kukuruza čuvaju u celosti, bez odvajanja klice koja je najbogatiji deo samog zrna. Ovaj tip mlevenja belog kukuruza podrazumeva “hladno mlevenje” čime se čuvaju sva nutritivna svojstva zrna. Kao takvo, brašno od celog zrna belog kukuruza se, pored ishrane odraslih, može koristiti i u ishrani beba, pri prelasku sa mlečne ishrane. Brašno od belog kukuruza je lako svarljiva i veoma hranljiva namirnica. Pakovanjem u dvoslojne polipropilenske kese najvišeg kvaliteta zadržavamo svežinu brašna i prirodan miris kukuruza, a zaštitu od vlage i insekata podižemo na najviši nivo. Pakovanje brašna od celog zrna belog kukuruza je dizajnirano tako da na prvi pogled privuče kupca posebno biranom bojom i prepoznatljivim logom Dedinog Zelenog Mlina, a vrhunskim kvalitetom utiče na pridobijanje poverenja sve većeg broja kupaca. Brašno od celog zrna belog kukuruza pakujemo u pakovanja od 1kg. Uz dogovor sa kupcima, integralno brašno od belog kukuruza se može isporučivati i u džakovima od 5kg, 10kg i 25kg.



Kontakti
+381-63-685-450 info@dedinzelenimlin.rsAdresa
Vinogradska 198, Ledine, Beograd